Uw Portrettekenen

 

De prijs voor een zwart-wit tekening is 50 euro per persoon of dier. De prijs voor een sepia (oudbruin) tekening is 60 euro per persoon of dier. De prijs voor een kleur tekening is 70 euro per persoon of dier. Er kan een aanbetaling van 15 euro worden gevraagd.

 

De grootte van de tekening maakt voor de prijs niet uit. De maten van de tekening waar u uit kunt kiezen zijn: 30x40 of 40x50 of Het is mogelijk om van verschillende foto's 1 tekening te maken.

 

Een pasteltekening moet wel in een lijst.  Als u de tekening komt ophalen kunt u zelf een lijst meenemen. De tekening wordt stevig verpakt tussen hout en karton, zonder lijst dus.  Eenmaal thuis kan de tekening meteen in de lijst.

 

 

Vervoerskosten + verpakking 15 euro.

Als de tekening klaar is laat ik hem op de computer zien, zodat u hem eerst kunt bekijken. Als u hem mooi vindt kunt u het geld overmaken en wordt de tekening opgestuurd. Graag bij een tekenopdracht vermelden: -De grootte van de tekening -Kleur of zwart-wit of sepia -Wel of niet ingelijst -adres en telefoonnummer De levertijd op dit moment is ongeveer ? weken

Service 1

Consectetur adipiscing elit. Inscite autem medicinae et gubernationis ultimum cum ultimo sapientiae comparatur.

Service 2

Mihi quidem Antiochum, quem audis, satis belle videris attendere. Hanc igitur quoque transfer in animum dirigentes.

Service 3

Tamen a proposito, inquam, aberramus. Non igitur potestis voluptate omnia dirigentes aut tueri aut retinere virtutem.